Moderna Pet's Hörntoalett Medium (Blå)

Beställ Moderna Pet's Hörntoalett Medium (Blå) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moderna Pet's Hörntoalett Medium (Blå) inom kategorin Skötsel vård för kanin.

Produktinformation

Moderna Pet"s Hörntoalett MediumDenna hörntoalett är lätt att fästa i burens galler tack vare krokarna på baksidan, och den finns i tre olika färger och storlekar.Just denna är i storlek M vilket innebär 35,3 x 24 x 18,5 cm. Tänk på att välja en storlek som passar just ditt djur!

Se gärna också

Trixie Cage Clean Rengöringspray för Fågel & Smådjur 500 ml

Trixie Cage Clean Rengöringspray för Fågel & Smådjur 500 mlDet här medlet har en aktiv rengöringslösning som effektivt rengör smådjursburar och fågelburar.Du använder det enkelt medlet i en tömd och avtorkad bur genom att spraya ner buren med medlet, låt det verka en stund och skölj sedan bort medlet med vatten. Låt buren torka ordentligt innan du inreder den igen.Trixie Cage Clean Rengöringspray för Fågel & Smådjur är giftfritt och är säkert för ditt djur.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hundgodis

Hundgodis från Monster

Se alla produkter
Bajspåsar

Bajspåsar från Green Bone

Se alla produkter
Spannmålsfri kattmat

Spannmålsfri kattmat från Canagan

Se alla produkter
Led-  Rörelseproblem

Led- Rörelseproblem från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter