Moderna Pet's Hörntoalett Large (Grå)

Beställ Moderna Pet's Hörntoalett Large (Grå) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moderna Pet's Hörntoalett Large (Grå) inom kategorin Skötsel vård för kanin.

Produktinformation

Moderna Pet"s Hörntoalett LargeDenna hörntoalett är lätt att fästa i burens galler tack vare krokarna på baksidan, och den finns i tre olika färger och storlekar.Just denna är i storlek L vilket innebär 49,5 x 33,5 x 26,2 cm. Tänk på att välja en storlek som passar just ditt djur!

Se gärna också

Bio-Lapis

Ett tillskott för kaniner som hjälper till att stärka immunförsvar samt mag- och tarmsystemet.- Elektrolyter för att förebygga uttorkning- Probiotika för tarm- och magflora- Preplex prebiotika som stimulerar tillväxten av "snälla" bakterier.Ett pulver som blandas med vatten / strös över maten. Användning Uttorkade djur med diarré Bruksanvisning Blandas i vatten eller mjölk.Användning Uttorkade djur med diarré Bruksanvisning Blandas i vatten eller mjölk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hundtröjor

Hundtröjor från Feel Active

Se alla produkter
Hundmatskålar

Hundmatskålar från For FAN Pets

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från ItsyBitsy

Se alla produkter
Seniorfoder till hund

Seniorfoder till hund från Brit Care

Se alla produkter