Moderna Pet's Hörntoalett Large (Blå)

Jämför produkt Moderna Pet's Hörntoalett Large (Blå) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Moderna Pet's Hörntoalett Large (Blå) i kategorin Skötsel vård för kanin här hos oss.

Produktinformation

Moderna Pet"s Hörntoalett LargeDenna hörntoalett är lätt att fästa i burens galler tack vare krokarna på baksidan, och den finns i tre olika färger och storlekar.Just denna är i storlek L vilket innebär 49,5 x 33,5 x 26,2 cm. Tänk på att välja en storlek som passar just ditt djur!

Se gärna också

Oxbow Natural Science Skin & Coat 120 g

Oxbow Natural Science Skin & Coat 120 gDetta kosttillskottet passar för gnagare såsom kaniner, chinchillor, råttor och marsvin, men även för reptiler. Tillskottet innehåller långtrådiga fibrer och andra ingredienser som hjälper till att främja en frisk hud och en fin och glansig päls. Oxbow Natural Science Skin & Coat innehåller flertalet nyttiga ingredienser:Röd palmolja - en antioxidant som förebygger för tidigt åldrande och cellskador i kroppenKamomill - lindrar klåda Canolaolja - förebygger hudproblemKom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera din veterinär om du är osäker på vad som är bäst för ditt djur.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kaninfoder

Kaninfoder från Versele-Laga

Se alla produkter
Kragar och Bodys

Kragar och Bodys från Imazo

Se alla produkter
Aktivering

Aktivering från Catit

Se alla produkter
Cykelkorgar

Cykelkorgar från Trixie

Se alla produkter