Sidan innehåller annonslänkar

MetizoEazy Sele - XS / Turkos

Jämför produkt MetizoEazy Sele - XS / Turkos online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten MetizoEazy Sele - XS / Turkos i kategorin Selar här hos oss.

Produktinformation

Från Metizo kommer denna MetizoEazy sele som är väldigt enkel att använda och sätta på ditt husdjur. Sätt frambenen där de ska vara, ta tag i de båda spännena och knäpp ihop.

Du behöver med andra ord inte dra selen över huvudet vilket kan vara lite obehagligt. Selen har reflex i hela selen som gör att man syns extra bra i mörker, och har ett härligt, mjukt foder.

  Selen finns i 10 färger och 3 storlekar (se tabell nedan), och den kan tvättas i maskin på 30°C med lite tvättmedel och i tvättpåse, och ska sen hängas upp för att torka. Som alla produkter från Metizo är dessa handsydda och tillverkas i Linköping.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Våtfoder

Våtfoder från HappyCat

Se alla produkter
Valpselar

Valpselar från Basic

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Hunter

Se alla produkter
Pipleksaker

Pipleksaker från KONG

Se alla produkter