Sidan innehåller annonslänkar

Manuka Fill Sårsalva (14,2 g)

Beställ Manuka Fill Sårsalva (14,2 g) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Manuka Fill Sårsalva (14,2 g) inom kategorin Sårvård Förband.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Sårvård Förband från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Activon Tulle Viskoskompress med Manukahonung (10 x 10 cm)

Sårvård Förband från Activon

Utforska allt inom Sårvård Förband från Activon.
Manuka Fill Sårsalva (14,2 g)

Sårvård Förband från Manuka Fill

Visa produkter inom Sårvård Förband från Manuka Fill.
Trixie Första Hjälpen Kit

Sårvård Förband från Trixie

Missa inga bra priser på Sårvård Förband från Trixie.
Abilar VET Kådasalva (10 ml)

Sårvård Förband från Abilar VET

Se vad Abilar VET har inom Sårvård Förband.
Espree 3-i-1 Healing Cream

Sårvård Förband från Espree

Utforska allt inom Sårvård Förband från Espree.
Trikem Klorhexidinspray 200 ml

Sårvård Förband från Trikem

Här har vi samlat Sårvård Förband från Trikem.

Se gärna också

Trixie Bandage med Bitter Smak (1 stk)

Som hundägare är det viktigt att ha ett bra apoteks-kit hemma, det kan vara till stor hjälp om din hund verkar sjuk eller om olyckan är framme! Trixies hundbandage med bitter smak är en fiffig produkt att ha tillhanda, till exempel om din hund skulle ha fått ett sår som behöver skyddas from smuts och bakterier-kanske framförallt från hundens tunga! Hundar rår gärna om sig själva om de har små sår eller andra skador, men tyvärr kan det många gånger göra mer skada än nytta varför det är så viktigt att lägga ett skyddande bandage om det. Detta bandage ger dessutom ifrån sig en riktigt bitter smak när hunden slickar på det, förhoppningsvis gör det att hunden låter bli och såret får tid att läka ifred! En annan viktig egenskap hos detta bandage är att det är lätt vattenavstötande och dessutom självhäftande. Smidigare blir det inte! Komplettera hundens apotek med detta hundbandage och var redo när vovven behöver hjälp.Kom ihåg att alltid ta hunden till en veterinär om du känner dig det minsta osäker kring din hunds skada.Självhäftande hundbandage, lätt att linda!Lätt vattenavstötande för att hålla området torrtSmakar mycket bittert om hunden försöker slicka eller tuggaLevereras i mixade färger5 cm x 4,5 m

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023