Activon Sårsalva med Manukahonung

Jämför produkt Activon Sårsalva med Manukahonung online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Activon Sårsalva med Manukahonung i kategorin Sårvård Förband här hos oss.

Produktinformation

EgenskaperActivon är en antiseptisk och antiiflammatorisk salva för alla sår; djupa sår, kraftigt infekterade sår, operationssår, nekrotiska sår, brännskador samt trycksår. Eliminierar även lukter från illaluktande sår.

Salvan sänker pH-värdet i såret så att bakterier inte trivs eller förökar sig.Produkten är CE-märkt Medicinteknisk produkt Klass llb.AnvändningEffektiv salva med Monukahonung för sårläkning.Smörj in öppna och läkande sår med salvan, direkt i såret innan förband eller plåster appliceras. Smörj regelbundet för snabbare sårläkning och minimera risken för infektioner i såret.Använd gärna i kombination med Actilite Viskosnät med Manukahonung eller Activon Tulle Viskoskompress med Manukahonung. .

Se gärna också

Aniocyn Sårspray 100 ml

Aniocyn Sårspray 100 mlInsektsbett, klåda, bitsår och spruckna trampdynor kan snabbt bli till en smärtsam plåga. Aniocyn är en effektiv och skonsam sårtvätt som minskar risken för infektion och hjälper den naturliga läkningsprocessen.Aniocyn är en alkoholfri och vattenbaserad lösning för husdjur, avsedd för att rengöra och stödja läkningen av olika typer av sår på huden som bit-, riv- och skärsår och brännskador. Den kan användas runt känsliga områden som ögon, mun, nos och öron, och utgör ingen fara om djuret skulle slicka i såret.Aniocyn avlägsnar effektivt bakterier, virus och svamp och bidrar till att såret luktar mindre. Det verksamma ämnet hypoklorsyra (HOCl) är samma substans som immunceller använder för att bekämpa infektioner. Anicoyn innehåller inga tillsatser av konserveringsmedel och vare sig luktar eller svider.Rengör och stödjer den naturliga sårläkningen utan att irritera eller svida.Avlägsnar effektivt både bakterier, virus och svamp.Säker vid sårslickning och att använda runt ögon, öron, mun och nos.Fri från doft, alkohol, konserveringsmedel och antibiotika. Aniocyn är enkel att använda. Om behov finns, börja med att avlägsna eventuell päls från sårområdet. Applicera Aniocyn direkt i och runt såret. Om förband krävs, dränk in förbandet med Aniocyn vid varje omläggning. Upprepa 3–4 gånger dagligen tills såret är läkt eller enligt veterinärens instruktioner.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Sårvård Förband

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Njursjukdom

Njursjukdom från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Selar

Selar från Non-Stop

Se alla produkter
Skor

Skor från Non-Stop

Se alla produkter
Tuggleksaker

Tuggleksaker från Bam-bones

Se alla produkter