Little&Bigger Recycled Cotton Repboll med Öglor Orange

Beställ Little&Bigger Recycled Cotton Repboll med Öglor Orange på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger Recycled Cotton Repboll med Öglor Orange inom kategorin Repleksaker.

Produktinformation

En rolig repleksak med en annorlunda design. Denna leksak är formad som en boll med två öglor på vardera sida. Perfekt för lek, långa kast och dragkamp.Repleksaker är perfekta för din hund att gnaga eller tugga på, de är mycket slittåliga.Tillverkad av 100% återvunnen bomull - ett perfekt val för miljömedvetna hundar och hundägare!Storlek 20 cm inklusive öglorKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Repleksaker från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Little&Bigger Organic Cotton Repleksak Limegrön 20 cm

Repleksaker från Little&Bigger

Utforska allt inom Repleksaker från Little&Bigger.
Upp till 15% rabatt
Bark-a-Boo Unicorns 4-ever Repdrake

Repleksaker från Bark-a-Boo

Missa inga bra priser på Repleksaker från Bark-a-Boo.
Upp till 30% rabatt
For FAN Pets Iron Man Repleksak

Repleksaker från For FAN Pets

Utforska allt inom Repleksaker från For FAN Pets.
Upp till 20% rabatt
Transparent boll med rep

Repleksaker från Aveo

Missa inga bra priser på Repleksaker från Aveo.
Trixie Kamprep med Ljud 48 cm

Repleksaker från Trixie

Visa produkter inom Repleksaker från Trixie.
Funball med rep

Repleksaker från Starmark

Utforska allt inom Repleksaker från Starmark.

Se gärna också

Trixie Flosstugg Tre Knutar

En riktig klassiker för hundar som älskar dragkamp!Stor och rejäl flosstugg med knutar och handtag för hundar som tar i ordentligt när de leker! Flosstuggen är ca 60 cm lång och passar perfekt till kastlekar och dragkamp. Denna leksak bidrar kan även vara skön för kliande valptänder eftersom att den gnuggar och masserar tänder och tandkött när hunden biter i den. Rolig och klassisk hundleksak som kan verkar tandvårdande på en och samma gång! Tänk dock på att denna typ av leksak inte kan ersätta regelbunden tandborstning för hundar som behöver det.Obs! Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. Flosstugg med 3 rejäla knutar och handtag60 cmPerfekt till dragkamp!Ihärdig leksak som tål lite mostånd!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023