Magic Blue Luftrenare Kattlådor - Starter-Set

Jämför produkt Magic Blue Luftrenare Kattlådor - Starter-Set online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Magic Blue Luftrenare Kattlådor - Starter-Set i kategorin Rengöring och Städ här hos oss.

Produktinformation

Magic Blue är en luftrenare för kattlådor som reducerar ammoniak och annan dålig lukt. Produkten absorberar upp till 80% av ammoniak och upp till 50% av andra dåliga lukter, beroende på kattens diet.

Den är säker, giftfri och oparfymerad men absorberar farliga ammoniakgaser 25 gånger effektivare än kolbaserade filter. Du fäster den enkelt i taket på kattlådan.

  Produkten erbjuds i två varianter Start-set Hållare i plast samt två filterkuddar som räcker i en månad. Refill Förpackning med endast filterkuddar.

Räcker i 3 månader. Kraftfull luktrenare.

Produktbeskrivning

En luftrenare är en apparat som används för att rena luften inomhus genom att filtrera bort partiklar och föroreningar som kan orsaka hälsoproblem.

Fördelar med luftrenare

  • Minskar allergener i luften, vilket kan hjälpa personer med allergier att andas lättare
  • Filtrerar bort partiklar som damm, pollen och rök vilket bidrar till en renare luft
  • Kan minska spridningen av virus och bakterier, vilket kan bidra till en bättre hälsa
  • Hjälper till att minska lukt från matlagning, rökning och husdjur
  • Kan bidra till att förbättra sömnen genom att minska allergener och andra partiklar som kan störa andningen
  • Kan bidra till att förbättra astmasymtom genom att filtrera bort irriterande ämnen i luften
  • Kan hjälpa till att minska luftfuktigheten genom att filtrera bort fukt från luften

Se gärna också

Urine Off Cat - 946 ml

Urine Off är en fantastisk produkt när man ska ta bort urinfläckar som katten orsakat. Fungerar lika bra på hårda ytor som golv, väggar och kattlådan som på mattan. OBS! Prova alltid på ett dolt ställe först för färgäkthet. Om det är svårt att lokalisera vart lukten kommer ifrån, använd då Urine Off uv-lampa som hjälper dig att hitta fläcken. Ska inte kombineras med andra typer av rengöringsmedel. Förvaras svalt.   Torka först upp ev urin med papper, viktigt är att blöta ner hela fläcken och även utanför fläckens kanter. Låt verka i några minuter på färska fläckar. En gammal intorkad fläck kan behöva täckas in med plast och verka under natten. Ta sen bort plasten och låt området lufttorka, återbehandla med Urine Off och låt verka några minuter. Gamla fläckar kan behöva behandlas flera gånger för bästa resultat. Ta bort eventuella rester med vatten.   Kattlådor och hårda ytor: Skrubba med en borste för att lösa upp gamla urinrester. Mattor/tyger: Rengör fläcken med Urine Off innan tvätt. Fläcken blir 2-4 gånger större än vad fläckytan visar, då urinet sugs upp och in i materialet. Urine Off måste komma i kontakt med hela urinfläcken för att det ska kunna verka effektivt. Efter sista behandlingen, använd en mattvätt eller skölj sparsamt med vatten och torka sen upp med en handduk för att få bort rester och minimera fuktfläckar. OBS! Urinsyra kan skada färgen i vissa fibrer. Man märker en skillnad på färgen om fibrer är skadat, trots att fläcken är borta. Rengöringsmedel som tar bort kissfläckar och dess illaluktande odör. 100% biologiskt innehåll Produkten är ofarlig för djur och människa. Unvik kontakt med ögonen, öppna sår och huden. Förvaras oåtkomligt för barn. Spraya inte på djur eller människor.   Du hittar Uv-lampan här: Urine Off Uv-lampa

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hundlampor

Hundlampor från Basic

Se alla produkter
Flytvästar hund

Flytvästar hund från Hurtta

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från NAF

Se alla produkter
Beteende

Beteende från Zylkene

Se alla produkter