Sidan innehåller annonslänkar

Mr. Watermelon Pipleksak

Beställ Mr. Watermelon Pipleksak på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mr. Watermelon Pipleksak inom kategorin Pipleksaker.

Produktinformation

Rolig pipleksak i form av en vattenmelon till din hund. Piper när hunden leker med den och fungerar utmärkt för att öka leklust, kamplust.

Kan också användas som belöning vid träning. Finns i flera olika färger och former och passar perfekt som tillskott i leksakskorgen.

Mått 36 cm Rolig form av en vattenmelon. Piper vid lek.

Se gärna också

KONG Cozie Ali Aligator - Cozie Aligator

En mjuk extra härlig pipleksak från KONG i form av en aligator. Leksaken lockar fram den naturliga instinktsfullheten, lekfullheten och nyfikenheten hos din hund. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller pipa med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis! Kan också användas som apportleksak. Notera att aligatorn kommer i olika färger och du kan inte bestämma vilken färg som blir din. Mått: 12x33,5x31 cm.   Rolig leksak i form av en pipande stor aligator lockar fram lekfullheten hos din hund. Kan användas som belöning. Otroligt mjuk, passar för inomhuslekar. Kommer i olika färger.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hundgodis

Hundgodis från TassaFritt

Se alla produkter
Valpleksaker

Valpleksaker från Nylabone

Se alla produkter
Hundskor

Hundskor från Basic

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från RuffWear

Se alla produkter