SVA

Artbestämning av kryp fågel - Artbestämning

Beställ Artbestämning av kryp fågel - Artbestämning på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Artbestämning av kryp fågel - Artbestämning inom kategorin Parasiter.

Produktinformation

Kit innehållande allt du behöver för att enkelt skicka iväg ett kryp för artbestämning. Om man hittat ett kryp på sitt djur kan det vara bra att ta reda på vad det är för sort, för att veta vilken behandling som kan krävas och kunna vidta eventuella åtgärder i miljön.

Vanliga kryp kan vara t. ex fästingar, loppor, löss.

Artbestämning utförs av SVA -Statens veterinärmedicinska anstalt.   Varför välja SVA"s parasitlaboratorium? SVA bedriver Nordens största och äldsta veterinärmedicinska laboratorium samt är Sveriges enda nationella referenslaboratorium för parasiter.

All personal som arbetar på SVA har hög kompetens inom diagnostik och alla analysresultat granskas av veterinärer som disputerat inom parasitologi. Tack vare att SVA får ditt prov kan vi övervaka sjukdomsläget och resistens hos svenska djur.

Tillsammans bygger vi den expertis som kan ge dig och Sveriges alla veterinärer och djurhållare råd baserade på just svenska förhållanden. Lägg krypet, gärna flera exemplar, i ett rör/plastpåse.

Använd inte tejp för att fånga kryp, lätt fuktat papper kan vara till hjälp. Lägg sedan röret/plastpåsen i ytterligare plastpåse förslut ordentligt med knut.

Fyll i remissen, lägg den tillsammans med provet i svarskuvertet och skicka till SVA med posten.   Skicka helst prov i början av veckan.

Provet kan dock förvaras i kylskåpstemperatur över ett veckoslut. Provsvar skickas via e-post efter 1-3 arbetsdagar. .

Se även andra produkter från Parasiter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dentaltugg

Dentaltugg från Edgard & Cooper™

Se alla produkter
Bäddar

Bäddar från Danish Design

Se alla produkter
Vintertäcke hund

Vintertäcke hund från Feel Active

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från HappyCat

Se alla produkter