Paddock Grindar

9 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Paddock Grindar? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Paddock Grindar. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Paddock Grindar så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Paddock Grindar

Hitta produkter inom kategorin Paddock Grindar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Paddock Grindar.

Paddock är en ridbana med sand-, grus-, fiber-, eller flisunderlag. De internationella standardmåtten är 20x40 meter men en paddock kan ha olika former och storlekar. Vid anläggandet av en paddock måste hänsyn tas till vilket underlag marken har. Regnvatten måste ges tillfälle att rinna undan, varför markdränering eller schaktning kan bli nödvändig. Markduk är oftast nödvändig för att hindra paddockmaterialen att med tiden försvinna ner i marken. Till de undre lagren används ofta olika former av grus, medan topplagret varierar beroende på vilken verksamhet som ska bedrivas i paddocken. Till exempel kräver hästhoppning ett mjukare topplager (underlag) än om man kör med vagn. Materialvalet är också beroende av de individuella hästarna och deras ben och hovar. En paddock bör enligt de internationella standarderna vara inhägnad. För inhägnader krävs i allmänhet tillstånd från länsstyrelsen. Inom strandskyddat område krävs det även dispens enligt miljöbalkens 7 kapitel innan åtgärden får påbörjas.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Träbom Octowood rund till hästhopphinder, 100 x 3600 mm