Sidan innehåller annonslänkar

Majstor Lamm och ris adult 2 kg

Jämför produkt Majstor Lamm och ris adult 2 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Majstor Lamm och ris adult 2 kg i kategorin Övrigt här hos oss.

Produktinformation

Majstor Lamm och Ris Genuin är ett lågallergent torrfoder som är fritt från artificiella konserveringsmedel, färgtillsat... .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Flip Board aktiveringsleksak

Utmana din hund med en aktivitetsleksak! Ett roligt och utmanande spel för den vana spelaren.Alla hundar har ett behov att få arbeta med något. Genom att ge hunden bra aktivering kan man undvika att den utvecklar problembeteenden. Mental träning är minst lika viktig som fysisk träning. - Nivå 2- passar speciellt bra till små hundar- genom att använda olika tekniker får hunden fram godbitar som ligger i fördjupningarna- spelbräde med 2 koner och fördjupningar, uppfällbara luckor och skjutluckor- plast- halkfri tack vare gummifötter- inklusive instruktionshäfte med tips och tricks för optimal träning- tål maskindisk- mått: ca 23 cm i diameter SvårighetsgraderNivå 1: För nybörjareNivå 2: För vana spelareNivå 3: För rutinerade spelare

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023