SSL
Stihl

Batteriväska Stihl med sladd för AP

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Överför energin från ett Stihl AP-batteri till en maskin med kabelanslutning. Kabellängd 120 cm, kan kombineras med batteribälte och för maskiner med batterifack krävs också en AP-adapter.


Beställ Batteriväska Stihl med sladd för AP på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Batteriväska Stihl med sladd för AP inom kategorin Övrigt Maskiner Tillbehör.

Kategori: Övrigt Maskiner Tillbehör
Artikelnummer: 1262568

Från kunskapsbanken

Remedy

Remedy kan syfta på: Remedy Entertainment – en spelutvecklare som grundades 1995 och är baserad i Esbo, Finland Remedy (artist) – en amerikansk rappare Remedy Lane – ett album av Pain of Salvation Remedy (musikalbum) – ett album av Old Crow Medicine Show

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.