SSL
Nelson Garden

Renskniv Nelson Garden Rostfri FSC, 32 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Renskniv av rostfritt stål och med handtag av FSC-certifierad ask. Perfekt vid till exempel ogräsrensning mellan stenplattor.


Jämför produkt Renskniv Nelson Garden Rostfri FSC, 32 cm online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Renskniv Nelson Garden Rostfri FSC, 32 cm i kategorin Övriga Trädgårdsredskap här hos oss.

Kategori: Övriga Trädgårdsredskap
Artikelnummer: 1267298
Visa fler

Från kunskapsbanken

Gardena

Gardena är en tysk tillverkare av trädgårdsutrustning för bland annat bevattning. Huvudkontoret ligger i Ulm. Gardena är en av de mest kända tillverkarna inom området och produkterna säljs över hela världen. Gardena ingår sedan 2006 i det svenska börsnoterade företaget Husqvarna, känt för sina motordrivna utomhusprodukter.

Acme

Acme kan syfta på följande: Acme (fiktivt varumärke), ett fiktivt varumärke som används i USA Acme (finansbolag), ett tidigare svensk finansbolag Acme-gänga, en amerikansk typ av trapetsgänga Acme, Alberta, en ort i Alberta, Kanada