Sidan innehåller annonslänkar

Little&Bigger Xmas Ren Hatt (S/M)

Beställ Little&Bigger Xmas Ren Hatt (S/M) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger Xmas Ren Hatt (S/M) inom kategorin Övriga hundtillbehör.

Produktinformation

Söta renhorn till din hundFörgyll julstämningen med ett par söta renhorn till din hund! Hornen sätts fast med hjälp av ett mjukt gummiband som enkelt kan justeras efter din hunds unika mått. Little&Bigger Xmas Ren Hatt finns i tre olika storlekar och passar de flesta hundarna Tips, den största storleken passar även husse och matte, så varför inte ha en matchande outfit som din hund?Storlekar Little&Bigger Xmas Ren HattS/M - passar för mindre hundarM/L - passar för mellanstora hundarL/XL - passar för större hundar, eller för människor .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Kerbl Munkorg i Läder (L)

Kerbl Munkorg i LäderDenna munkorg är tillverkad av följsamt läder, och har en stabil konstruktion med flera remmar som håller munkorgen på plats.Munkorgen har en öppning för hundens nos - detta gör att hunden kan nosa obehindrat och det kan även bidra till att munkorgen känns mer bekväm för hunden.Kerbl Munkorg i Läder är lätt att justera till rätt passform. Var noga med att ställa in munkorgen ordentligt, för ökad bekvämlighet för din hund.Denna munkorg passar bra för tillfälligt bruk, exempelvis vid träning. Den hindrar hunden från att t.ex. äta saker från marken.Kika på storleksguiden för att hitta rätt storlek till din hund!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023