Sidan innehåller annonslänkar

Little&Bigger Xmas Ren Hatt (L/XL)

Beställ Little&Bigger Xmas Ren Hatt (L/XL) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger Xmas Ren Hatt (L/XL) inom kategorin Övriga hundtillbehör.

Produktinformation

Söta renhorn till din hundFörgyll julstämningen med ett par söta renhorn till din hund! Hornen sätts fast med hjälp av ett mjukt gummiband som enkelt kan justeras efter din hunds unika mått. Little&Bigger Xmas Ren Hatt finns i tre olika storlekar och passar de flesta hundarna Tips, den största storleken passar även husse och matte, så varför inte ha en matchande outfit som din hund?Storlekar Little&Bigger Xmas Ren HattS/M - passar för mindre hundarM/L - passar för mellanstora hundarL/XL - passar för större hundar, eller för människor .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

KONG Vandringsväska

KONG Vandringsväska: Den ultimata hundväskanKONG Vandringsväska är en väska som du och din hund kommer att älska. Den har  justerbara axelband för bekvämt bärande och stor kapacitet för att bära all din hunds utrustning på vandringar och utomhusaktiviteter.Väskan har dessutom reflekterande detaljer för ökad synlighet och en vattentät yta som ger skydd mot regn och smuts. Förutom detta har väskan smarta fickor, perfekta för förvaring av hundens mat, vatten, godis och leksaker.?Fördelar med KONG Vandringsväska:Stor kapacitet för att bära hundens utrustningJusterbara axelband för bekvämt bärandeReflekterande detaljer för ökad synlighetVattentät yta för skydd mot regn och smutsFickor för förvaring av hundens mat, vatten, godis och leksakerTvättbar, maskintvätt i 30 grader   

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023