SSL
Purina Pro Plan

Purina Veterinary Diets Cat OM St/Ox Obesity Management (5 kg)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Purina Veterinary Diets Cat OM St/Ox Obesity ManagementDetta veterinärfodret rekommenderas till vuxna katter som är överviktiga och behöver gå ned i vikt. Fodret främjar viktminskning samtidigt som det hjälper till att förhindra uppkomsten av urinkristaller.Purina Veterinary Diets Cat OM St/Ox Obesity Management har en låg kalorinivå samtidigt som det ligger högt i protein. På så sätt kan katten gå ned i vikt utan att för den delen tappa i muskelmassa! Urinkristaller såsom struvit- och oxalatkristaller är vanligare hos överviktiga katter än normalviktiga, och detta fodret bidrar därför till att minska risken för uppkomst av nya urinskristaller.Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär.När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanståendeMitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras. 


Jämför produkt Purina Veterinary Diets Cat OM St/Ox Obesity Management (5 kg) online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Purina Veterinary Diets Cat OM St/Ox Obesity Management (5 kg) i kategorin Övervikt här hos oss.

Kategori: Övervikt
Artikelnummer: 133356
Visa fler

Från kunskapsbanken

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.