Sidan innehåller annonslänkar

Avital Ear 100 ml

Jämför produkt Avital Ear 100 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Avital Ear 100 ml i kategorin Ögon Öron här hos oss.

Produktinformation

Avital Ear är ett öronrengöringsmedel som bör ha sin givna plats i varje djurägares hemapotek. Rengör, förebyggar och dämpar öronrelaterade problem som dålig lukt, svamp, smuts och andra öronproblem.

Om hunden är besvärad av sina öron och de luktar illa, är röda eller att hunden skakar sig mycket, då är det bra att rådgöra med veterinär ifall att det krävs en starkare behandling. Hundar med liggande öron, tex Spaniels, retrievers tenderar att ha större chans att utveckla problem och behöver därför regelbunden tillsyn. Ta för god vana att torka ur och rengöra efter tex bad i sjöar.

Bruksanvisning Dosera en lämplig mängd, 0,5-2 ml beroende på örats storlek, vid behov eller enligt veterinärens instruktioner. Örat masseras lätt vid basen, varefter hörselgångens öppning torkas med vadd.

Om huden blir irriterad, avsluta användningen och be om råd av en veterinär. Använd inte på skadad eller irriterad hud.Bruksanvisning Dosera en lämplig mängd, 0,5-2 ml beroende på örats storlek, vid behov eller enligt veterinärens instruktioner.

Örat masseras lätt vid basen, varefter hörselgångens öppning torkas med vadd. Om huden blir irriterad, avsluta användningen och be om råd av en veterinär.

Se även andra produkter från Ögon Öron

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Reflexer

Reflexer från Hunter

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Non-Stop

Se alla produkter
Schampo

Schampo från Nextmune

Se alla produkter
Valptillbehör

Valptillbehör från Simple Solution

Se alla produkter