SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Mosquito Magnet

Rengöringspatron Mosquito Magnet, 3-pack

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Regelbundet underhåll med rengöringspatron säkerställer start och drift av din myggfälla. Rengöringspatronen är lätt att använda och ansluta och rensar gasolspridaren inne i maskinen.


Beställ Rengöringspatron Mosquito Magnet, 3-pack på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Rengöringspatron Mosquito Magnet, 3-pack inom kategorin Myggskydd.

Kategori: Myggskydd
Artikelnummer: 1264113
Visa fler

Från kunskapsbanken

Mosquito

Mosquito har kan syft på: Mosquito (TV-program) – ett TV-program (TV-serie) som sändes i Sveriges Television 1998–2002 de Havilland Mosquito – ett av de mest mångsidiga stridsflygplanen i andra världskriget Moskito – ett tyskt nattjaktplan, se Focke-Wulf Ta 154 Mosquito (Garelli) – en cykelmotor från den italienska motorcykeltillverkaren Garelli Miskito – en centralamerikansk folkgrupp med indianskt ursprung

Magnet

En magnet är ett objekt som ger upphov till ett magnetfält. En permanentmagnet orsakar ett konstant magnetfält och är oberoende av yttre energikällor, medan en elektromagnet orsakar ett fält endast då den är ansluten till en elektrisk kraftkälla. Permanentmagneter och eventuella kärnor i elektromagneter består av ferromagnetiska material. Om magnetfältet kvarstår även sedan det yttre fältet avlägsnats talar man om ett hårdmagnetiskt material, till exempel olika ferriter, i annat fall är det mjukmagnetiskt, till exempel järn.