Sidan innehåller annonslänkar

Little&Bigger QuirkyX-mas Tomtetax 30 cm

Beställ Little&Bigger QuirkyX-mas Tomtetax 30 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger QuirkyX-mas Tomtetax 30 cm inom kategorin Mjukisdjur.

Produktinformation

Little&Bigger QuirkyX-mas Tomtetax 30 cmHär är en riktigt julig kompis till din vovve! Med den här jultaxen blir lekstunderna många och skojiga Taxen är gjord i mjukt tyg och har ett pipljud som gör leken ännu mer inbjudande.Storlek30 cmKom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Mjukisdjur från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Bark-a-Boo AlpineRetreat Get med Repmage

Mjukisdjur från Bark-a-Boo

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från Bark-a-Boo.
Upp till 50% rabatt
KONG Phatz Lejon

Mjukisdjur från KONG

Visa produkter inom Mjukisdjur från KONG.
Upp till 50% rabatt
Trixie Dog Bäver Hundleksak (27 cm)

Mjukisdjur från Trixie

Visa produkter inom Mjukisdjur från Trixie.
Upp till 30% rabatt
RIP Hide Skrynklig Get (33 cm)

Mjukisdjur från RIP

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från RIP.
Upp till 30% rabatt
Gaia Suede Sköldpadda Tan

Mjukisdjur från Gaia

Här har vi samlat Mjukisdjur från Gaia.
Upp till 30% rabatt
Little&Bigger GlazierGlory Isbjörn med Fisk

Mjukisdjur från Little&Bigger

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från Little&Bigger.

Se gärna också

Resploot Endangered Japansk Bowmouth Guitarfish

Mjuk hundleksak i återvunnet material!Resploot Endangered Japansk Bowmouth Gitarrfisk är en leksak som föreställer en rocka som din hund eller valp kan mysa och leka med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor som har 75% mindre CO2-utsläpp en vanlig polyester. Leksaken har pipljud. Storlek: 24 x16 x4 cm.Varför är rockan utrotningshotad?Bowmouth Gitarrfisk är en rocka som kan bli upp till 2,7 m mellan vingspetsarna och väga upp till 135 kgDet är en rovfisk som gillar att leva på snadiga och lerigabottnarBowmouth Gitarrfisk ähar status sårbar och är utrotningshotad för att den trängs undan från sina naturliga habitatResploot Endangerad:Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023