Sidan innehåller annonslänkar

Little&Bigger CrincleCrew Mjukleksak

Jämför produkt Little&Bigger CrincleCrew Mjukleksak online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Little&Bigger CrincleCrew Mjukleksak i kategorin Mjukisdjur här hos oss.

Produktinformation

EgenskaperMysig leksak som har pip och fyllning i huduvdet. Kommer antingen i utseende zebra eller lejon.AnvändningPipleksak i plysch. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Mjukisdjur från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Bark-a-Boo AlpineRetreat Get med Repmage

Mjukisdjur från Bark-a-Boo

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från Bark-a-Boo.
Upp till 50% rabatt
KONG Phatz Lejon

Mjukisdjur från KONG

Visa produkter inom Mjukisdjur från KONG.
Upp till 50% rabatt
Trixie Dog Bäver Hundleksak (27 cm)

Mjukisdjur från Trixie

Visa produkter inom Mjukisdjur från Trixie.
Upp till 30% rabatt
RIP Hide Skrynklig Get (33 cm)

Mjukisdjur från RIP

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från RIP.
Upp till 30% rabatt
Gaia Suede Sköldpadda Tan

Mjukisdjur från Gaia

Här har vi samlat Mjukisdjur från Gaia.
Upp till 30% rabatt
Little&Bigger GlazierGlory Isbjörn med Fisk

Mjukisdjur från Little&Bigger

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från Little&Bigger.

Se gärna också

Resploot Endangered Nyzeeländsk Gulögd Pingvin

Hundleksak av återvunnet materialResploot Endangered Nyzeeländsk Gulögd Pingvin  är mjuk leksak som din hund eller valp kan mysa och leka med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor som har 75% mindre CO2-utsläpp en vanlig polyester. Leksaken har pipljud. Storlek: 24x16x9 cm.Vad är en Nyzeeländsk Gulögd Pingvin och varför är den hotad?Som namnet antyder så finns den Nyzeeländska gulögda pingvinen just på Nya Zeeland och häckar längs med stränder och vikar primärt på den södra sidan av landet.Den Nyzeeländska gulögda pingvinen är en fredlig och skygg fågel som kan bli upp till 20 år gammal och hela 75 cm hög.Fiskenäringen i landet har gjort att pingvinens häckningsområden försvinner och så också deras population, idag är den en av de mest sällsynta pingvinarternaIdag finns det mellan 2600-3000 individer och arten är starkt hotadResploot Endangerad:Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023