Sidan innehåller annonslänkar

Aroma Dog Calming Buddy Grön 33 cm

Beställ Aroma Dog Calming Buddy Grön 33 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aroma Dog Calming Buddy Grön 33 cm inom kategorin Mjukisdjur.

Produktinformation

Aroma Dog Calming Buddy Grön 33 cmDenna mysiga hundleksaken har pipljud och verkar naturligt lugnande på din hund, tack vare att den innehåller lavendel! Den är en gosig kompis som bland annat kan dämpa hyperaktivitet och separationsångest.Storlek33 cmTänk på att våra hundar kan vara starkare än vi tror Håll alltid hunden under uppsikt när den leker med en leksak, och kassera leksaken om den går sönder. .

Se gärna också

FuzzYard Puppuccino & Cookies 3-pack -20%

Rolig Hundleksak - Ett måste för kaffeälskande hundägare! FuzzYards Puppuccino & Cookies 3-pack, är urgullig! Kaffekoppen & dem två kakorna är mjuka och sköna för hunden att bita i, dessutom piper kaffekoppen. - Leksakerna är definitivt en rolig detalj i hundens lek korg!Känner du dessutom någon som älskar både hundar och att fika? då är detta den bästa julklappen för hen!Mjuk pipleksak för hundar med kliande tänderHundleksaken som är formad som en  kaffe take away kopp och kommer med två mjuka kakor. Leksaken är extra rolig för valpar med kliande tänder!Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mjukisdjur

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Spannmålsfri hundmat

Spannmålsfri hundmat från Edgard & Cooper™

Se alla produkter
Hundben

Hundben från Nothin' to Hide

Se alla produkter
Hundhalsband

Hundhalsband från Hurtta

Se alla produkter
Torkat hundgodis

Torkat hundgodis från Eat Rustic

Se alla produkter