Sidan innehåller annonslänkar

All For Paws Classic Hundleksak And

Beställ All For Paws Classic Hundleksak And på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten All For Paws Classic Hundleksak And inom kategorin Mjukisdjur.

Produktinformation

Mjuk hundleksak som passar alla busiga hundar!En mjuk och rolig gosedjursand med pip, perfekt för den leksugna hunden. Storlek 25 cm.Håll hunden under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder Tänk på att anpassa storleken på leksaken efter hur stort ditt djur är, lagom är alltid bäst. .

Se gärna också

AromaDog Rescue Calming Filt Toffee

AromaDog Rescue Calming Filt ToffeeDenna söta mjuka hundleksaken har en squeaker inuti som är fylld med vaniljarom som verkar lugnande på din hund. Detta mjukdjuret är därför perfekt att ta med vid stressiga situationer såsom veterinärbesök eller i största allmänhet till mer otrygga hundar. Det är en perfekt present till en hund som nyss flyttat till ett nytt hem!Storlek:30 x 14 x 8 cmTänk på att hundar kan vara starkare än man tror, så se till att ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak och ta bort leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mjukisdjur

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kattsand

Kattsand från Intersand

Se alla produkter
Hundtrimmer  Tillbehör

Hundtrimmer Tillbehör från Moser

Se alla produkter
Underlägg

Underlägg från Hunter

Se alla produkter
Mjukisdjur

Mjukisdjur från Trixie

Se alla produkter