Sidan innehåller annonslänkar

Midjeväska Multi-belt

Jämför produkt Midjeväska Multi-belt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Midjeväska Multi-belt i kategorin Midjeväskor här hos oss.

Produktinformation

Funktionellt och robust midjebälte för flertalet aktiviteter med din hund såsom löpning, vandring i svår terräng och liknande aktiviteter. Midjeväskan är tålig och har flera fickor för det som kan behövas ha med under utomhusaktiviteter med din hund.

Midjeväskan har en särskild anpassning som gör att vikten från kopplet fördelas jämt över midjan. Fickan mäter 21×20×15 cm.

Robust midjebälte, passande för flertalet aktiviteter.  Reflexer och karbinhake.  Kan användas tillsammans med alla koppel. Smidig att sätta på och ta av. .

Se gärna också

Amundsen Pro-Dog Backpack - S

Amundsen Back-Pack från Non-Stop Dogwear AB. En klövjeväska speciellt framtagen för dig och din hund för att vara funktionell, slitstark och användarvänlig. Denna klövjeväska har två stycken sidoväskor där nödvändigheter som behövs under era vandringar kan placeras (för XXS-XS är det fack med dragkejdor). Sidoväskorna är kraftigt förstärkta för att stå emot slitage av växtlighet under vandringar och expeditioner.   Väskorna är även skyddade mot väta från regn eller snö. Dragkejdor finns också för att lätt komma åt innehållet i sidoväskorna samt en transparent fick där karta och kompass kan placeras. Ögla för koppel finns beläget på den bakre delen av väskan.    För att väskan skall sitta bekvämt på din hund så krävs en optimal fördelning av vikten, varför den tyngsta vikten placeras vid hundens skuldror. Klövjeväskan är justerbar med en rem mellan väskorna som inte stör hundens rörelseomfång och den är dessutom vadderad vid halsen för optimal komfort. Reflexer finns för extra synlighet och säkerhet.  Storlek  Bredd armbåge-armbåge (cm) XXS 52-56 cm XS 56-60 cm S 60-64 cm M 64-68 cm L 68-74 cm XL 74-82 cm XXL 82-94 cm Klövjeväska med stora sidofickor för nödvändigheter Förstärkt för att tåla slitage Lättåtkomliga fickor samt genomskinlig ficka för karta vid expeditoner Ergonomisk viktfördelning ger optimal bekvämlighet som inte skadar din hund. Reflexer för extra synlighet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Foderallergi

Foderallergi från Specific

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från Trixie

Se alla produkter
Lugnande till katt

Lugnande till katt från Feliway

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Baggen

Se alla produkter