Sidan innehåller annonslänkar

Action Belt - Midjeväska - One Size

Beställ Action Belt - Midjeväska - One Size på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Action Belt - Midjeväska - One Size inom kategorin Midjeväskor.

Produktinformation

Funktionell midjeväska från Hurtta. Väskan är särskilt utformad för att användas under promenader eller vid löpning med din hund.

Förvaring för exempelvis nycklar, bajspåsar, mobiltelefon och plånbok eller annat som du vill ha med under aktiviteten. Midjeväskan har dessutom en separat ficka för förvaring av godis eller ett smaskigt mellanmål åt din hund.

Fickan kan tvättas så även mjukt godis kan hänga med på turen. Midjeväskan har också plats för en mindre vattenflaska (max 7,5 dl) Perfekt för förvaring av väsentligheter under promenad eller löpning med din hund.  Separat ficka för mjukare godis.  Reflexer för extra synlighet. .

Se gärna också

CandyBag - Gul

En perfekt väska för förvaring av ex godis när det är dags för träning eller bara på promenaden med din hund. En magnestisk öppning gör det lätt att komma åt godiset, och med ett enkelt tryck på mitten stänger du till väskan. Det finns 2 fickor, 1 på varje sida, där du kan ha ex bajspåsar och visselpipa/klicker eller annat mindre som kan vara bra att ha med sig ut.   Du fäster väskan antingen runt midjan med det justerbara bältet, eller så tar du bort bältet och fäster väskan direkt på ditt eget skärp eller bara har den i fickan. Det finns reflexband både på bältet och framtill av väskan så du syns lite extra när du har den på dig och det skymmer ute, och väskorna finns i samma 10 färger som övrigt Metizo sortiment så du kan matcha allt i samma färg om du önskar.   Innerfodret går att dra upp om du behöver skölja av eller torka rent den, och fodret är av vattenavvisande bävernylon och det yttre tyget är Cordura som är slitstarkt och av hög kvalitet. Väskan går att tvätta i maskin på 30°, men den ska inte torktumlas. Väskan har en volym på 500ml. Slitstark, rymlig godisväska i flera olika färger

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Midjeväskor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundtröjor

Hundtröjor från Trixie

Se alla produkter
Fällar

Fällar från Aveo

Se alla produkter
Träningsgodis

Träningsgodis från FourFriends

Se alla produkter
Hundgodis

Hundgodis från Trixie

Se alla produkter