SSL
Baggen

Baggen Softbelt Vildmark X1 Mjuk Dämpning

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Baggen Softbelt Vildmark X1 Mjuk DämpningBAGGEN® Softbelt Vildmark är det perfekta allroundbältet för alla typer av motionsformer med din hund.Samtliga BAGGEN® Softbelt har inbyggd expander i bältet som dämpar eventuella ryck, vilket skonar både hund och människa. Detta bältet har mjuk dämpning.X1 - Enkel expander Mjuk dämpningFör medelstora hundar, 18-20 kgPassar för bland annatJoggingPromenadStavgångJaktFördelar med detta bältetDu får ha händerna friaSkonsamt och ergonomiskt för både hund och människaDu kan helt fokusera på hundenMöjlighet att föra flera hundar på en gångSäkertHöjden på bältena är ca 9 cm och de är justerbara mellan ca 80 och 140 cm.


Beställ Baggen Softbelt Vildmark X1 Mjuk Dämpning på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Baggen Softbelt Vildmark X1 Mjuk Dämpning inom kategorin Hundförarbälten.

Kategori: Hundförarbälten
Artikelnummer: 146714
Visa fler

Från kunskapsbanken

Baggen

Baggen är en sjö i Falu kommun i Dalarna och ingår i Gavleåns huvudavrinningsområde. Sjöns area är 0,023 kvadratkilometer och den är belägen 177 meter över havet.