SSL
Baggen

Baggen Softbelt Reflex Gul X1 Mjuk Dämpning

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Baggen Softbelt Reflex Gul X1 Mjuk DämpningBAGGEN® Softbelt Reflex är Baggens storsäljare och lämpar sig för alla motionsformer med hund.Runt hela bältet går ett mycket starkt gult reflexband, vilket gör att du syns bra om ni är ute och springer på kvällen. Den varselgula färgen gör att du syns bra även under dagtid. Samtliga BAGGEN® Softbelt har inbyggd expander i bältet som tar hand om eventuella ryck, vilket skonar både hund och förare. Denna varianten har mjuk dämpning.X1 - Enkel expander Mjuk dämpningFör medelstora hundar, 18-20 kgBälstet passar för bland annatLängdsskidåkningJoggingPromenaderStavgångFördelar med detta bältetDu kan ha händerna friaSkonsamt och ergonomiskt för hund och förareFullt fokus på hundenMöjlighet att koppla flera hundar samtidigtTryggtHöjden på bältena är ca 9 cm, och de är ställbara mellan ca 80 och 140 cm.


Jämför produkt Baggen Softbelt Reflex Gul X1 Mjuk Dämpning online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Baggen Softbelt Reflex Gul X1 Mjuk Dämpning i kategorin Midjebälten och midjeväskor här hos oss.

Kategori: Midjebälten och midjeväskor
Artikelnummer: 146731
Visa fler

Från kunskapsbanken

Baggen

Baggen är en sjö i Falu kommun i Dalarna och ingår i Gavleåns huvudavrinningsområde. Sjöns area är 0,023 kvadratkilometer och den är belägen 177 meter över havet.