Non-slip skål extra tung rostfri - 500 ml

Jämför produkt Non-slip skål extra tung rostfri - 500 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Non-slip skål extra tung rostfri - 500 ml i kategorin Matskålar här hos oss.

Produktinformation

Tung rostfri skål med tassmönster i svart, med gummiklädd botten som gör det svårare för skålen att glida runt. Att ha en anpassad matplats är en viktigt för din hund.

Det är en plats där hunden ska kunna äta i lugn och ro och få i sig den näring den så väl behöver. Eftersom din hund använder sin matskål och vattenskål dagligen är det dessutom viktigt att dessa är anpassade efter vilken typ av foder din hund äter, vilken storlek den har och hur djurets aptit ser ut.

Välj sedan en färg och modell som passar din plats och stil i hemmet! Mått 250 ml       11 cm 500 ml       13 cm.

900 ml       16 cm. 1600 ml     20 cm.

2600 ml     23 cm. Hygieniskt.

Lätt att rengöra. Tål diskmaskin.

Se gärna också

Buddy Tuff Slickmatta Hund - Grön

Lickimat Tuff är designad för valpar som håller på att få tänder och hårt tuggande hundar som tuggar på vad som helst. Lickimat Tuff är framtagen för att dels göra så att hunden äter långsammare, dels förhindra tristess. Bred ut favoritmaten eller något annat gott på mattan så att hunden  får slicka i sig det, vilket har en lugnande effekt. Det ökar även smaksinnet eftersom djuret får njuta av varje liten mängd mat. Tillverkad av giftfri TPR, och kan frysas om så önskas. Enkel att rengöra, bara diska för hand och låt torka. Lickimat finns i flera varianter, hitta en som passar just er.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat Tuff kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande. Du hittar Playdate och Soother via länkar nedan:   Playdate slickmatta Soother slickmatta   Produkten erbjuds i 2 färger och följande storlek: 20 x 20 cm Slickmatta som gör att ditt husdjur äter långsammare, och har en lugnande effekt

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Torrfoder till valp

Torrfoder till valp från Eukanuba

Se alla produkter
Aktiveringsleksaker

Aktiveringsleksaker från Little&Bigger

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från PrimaCat

Se alla produkter
Kattspö

Kattspö från Pawise

Se alla produkter