2-pack filter till vattenautomat 2 l - 2-pack filter till vattenautomat


Jämför produkt 2-pack filter till vattenautomat 2 l - 2-pack filter till vattenautomat online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 2-pack filter till vattenautomat 2 l - 2-pack filter till vattenautomat i kategorin Mat och Vattenskålar här hos oss.

Produktinformation

Filter till elektrisk vattenautomat som säljs i 2-pack. Hundar behöver normalt sett få i sig 50 ml vatten per kilo kroppsvikt och dygn.

Det vill säga att en hund på 30 kg ska dricka ungefär 1,5 liter vatten per dygn. Vid värme, träning eller annan ansträngande aktivitet ökar behovet av vätska.

Katter dricker i normalfall ungefär 20-50 ml vätska per kg kroppsvikt per dygn. OBS! Om katten får mat med extra vatten tillsatt eller burkmat så kommer den att få i sig vatten via maten och dricker inte lika mycket som om den får torrfoder

Tänk på att vid värme eller ansträngade aktivitet så ökar behovet av vätska. Håller maskinen ren och fungerande. .

Se gärna också

Cooling Bowl - M skål / Grå

Paikka Cooling Bowl är tillverkade av ett unikt keramiskt material som håller vatten och maten fräsch i flera timmar. Perfekt när det är varmt väder så  man slipper byta ut vattnet hela tiden, utan det håller kylan en längre tid. För att få kyleffekten, se till att blötlägga skålen med kallt vatten från vattenkranen i minst 45 sekunder för att aktvera den.   Skålen är tillverkad av LFGB och FDA-testad och godkänd keramik. Den finns som vattenskål/matskål och även en "slow feed" matskål och i 3 färger, svart, rosa och grå. OBS! För tillfället finns inte alla storlekar och färger att tillgå, de beräknas komma in till sommaren.   Produkten erbjuds i följande storlekar XS med en diameter på 13 cm M med en diameter på 15 cm L med en diameter på 20 cm Snygg, keramisk skål som håller vatten och mat svalt och fräscht länge

Läs mer

Från kunskapsbanken

Animals

För rockgruppen verksam på 1960-talet, se The Animals Animals är ett musikalbum av gruppen Pink Floyd utgivet i januari 1977. Albumet är löst baserat på George Orwells bok Djurfarmen och har ett ganska mörkt och dystert sound, i stark kontrast till gruppens föregående album Wish You Were Here. Vid tidpunkten för inspelningen av albumet hade Roger Waters nästan helt tagit kontrollen över Pink Floyd och alla låtar är skrivna av honom själv, förutom "Dogs" som Waters skrev tillsammans med David Gilmour. Albumet är också det första där keyboardisten Richard Wright inte bidragit i låtskrivandet. Under ett lugnt parti (mellan 6.30 och 7.12) i "Sheep" läses psalm 23 ur psaltaren i Bibeln med en elektronisk röst. Under live-spelningar var det Nick Mason som gjorde den rösten, men på skivan var det en okänd man. Albumets omslag pryds av en bild på kraftverket Battersea Power Station i London. Mellan två av de höga skorstenarna svävar det en gris. Grisen var en stor heliumfylld ballong, tillverkad av en tysk ballongfirma. Grisen slet sig i en kraftig vindby, och störtade senare invid en gård i grevskapet Kent. Spekulationer förekommer om detta var en olyckshändelse eller ett lyckat PR-jippo. Det riktiga fotot med grisen mellan skorstenarna är inte det som pryder skimomslaget, man använde en annan bild, ett fotomontage, där himlen var mer dramatisk, och grisen inkopierad i bilden.