SSL

Longering

7 Produkter
I kategorin Longering finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Longering så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Longering

Hitta produkter inom kategorin Longering till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Longering.

Longera (franska longe, lina) innebär att låta en häst löpa i lina. Man använder longering dels vid hästens sadeltämjning och grundläggande utbildning, dels för att gymnastisera hästar som av en eller annan anledning inte bör ridas, dels vid ryttarens utbildning i så kallad balansridning och voltige. Longering kan användas för att lösgöra hästen före ridpasset och för att förbättra hästens form och muskelsättning. Hästens löpande i lina måste ske på ett riktigt sätt med kunskap och omtanke så att hästens ben och ledgångar inte tar skada.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Tömkörningsgjord i neopren, Full