Sidan innehåller annonslänkar

Arnika - 1 l

Jämför produkt Arnika - 1 l online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Arnika - 1 l i kategorin Liniment här hos oss.

Produktinformation

Arnika är ett rent arnikaliniment utvunnet av arnikablommor. Arnica Montana är en läkemedelsväxt som används för att vidga blodkärlen för ett ökat genomflöde.

Därmed verkar den mjukgörande för muskler och leder samt minska svullnader vilket gör den optimal för en mycket aktiv häst. Produkten kan både användas till massage men även läggas som omslag till senor, leder och ligament.

Rent arnikaliniment. Lätt och smidigt att massera in.

0 timmars tävlingskarens. Arnikaextrakt   Isopropanol   Som våtvarmt omslagDoppa bomull i en blandning bestående av en del Arnika och två delar vatten.

Lägg om och bandagera.   Som linimentMassera in Arnika noggrant på det aktuella stället.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Liniment från andra varumärken

Arnika - 1 l

Liniment från Eclipse Biofarmab

Visa produkter inom Liniment från Eclipse Biofarmab.
Liniment Emin Arnika Gel 1050 ml

Liniment från Emin

Missa inga bra priser på Liniment från Emin.

Se gärna också

Liniment Blue - 1 l

Ett massageliniment för sporthästens muskler, leder och senor. Kommer med en kylande effekt som övergår till en värmande känsla efter en stund. Liniment Blue ger en behaglig värme som hjälper musklerna till snabb återhämtning samt är även utmärkt för att värma upp musklerna innan träning. Produkten innehåller mentol och har därför 96 h tävlingskarens Dubbelverkande liniment, först kylande sen värmande. Lätt och smidigt att massera in. 96 timmars tävlingskarens. Eucalyptusolja   Färgämne E131   Cremebas   Arnikaextrakt   Isopropanol   Hamamelisextrakt   Mentol

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023