Little&Bigger SeasonsClassics HOHO Möss 4-pack

Beställ Little&Bigger SeasonsClassics HOHO Möss 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger SeasonsClassics HOHO Möss 4-pack inom kategorin Leksaksmöss.

Produktinformation

4 rara leksaksmöss som förhöjer stämningen under årets festligaste årstid!Dessa 4 ursöta små möss är perfekta leksaker till busiga katter Mössen är fyllda med prassel och kattmynta för att locka katten att busa till det ordentligt.

Varje mus håller i en bokstav och tillsammans bildar de tillsammans orden " HO HO" i sann jultomteanda. Supergulligt! Tänk på att hålla katten under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder. 4-pack kattleksaker i form av små mössInnehåller prassel och kattmyntaBildar tillsammans orden "Ho Ho" i sann julandaEn succé under julgranen!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Leksaksmöss från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Meow&Me Galaxy Far Away Aliensmus 2-pack

Leksaksmöss från Meow&Me

Se produkter inom Leksaksmöss från Meow&Me.
Trixie Leksaksmus Beige

Leksaksmöss från Trixie

Se vad Trixie har inom Leksaksmöss.
Gaia Organic Möss 2-pack

Leksaksmöss från Gaia

Utforska allt inom Leksaksmöss från Gaia.
Petstages Catnip Dental Mice 2-pack

Leksaksmöss från Petstages

Se vad Petstages har inom Leksaksmöss.
Little&Bigger Quirky Cork Möss 11 cm 2-pack (Gul)

Leksaksmöss från Little&Bigger

Här har vi samlat Leksaksmöss från Little&Bigger.

Se gärna också

Little&Bigger GlazierGlory Snömus och Snöflinga 2-pack -50%

Little&Bigger GlazierGlory Snömus och Snöflinga 2-packDe här kattleksakerna kommer att ge din katt många roliga lekstunder, tror vi! Det här 2-packet är perfekt att ge till kissen under vintern, så att den får något kul att sysselsätta sig med.Leksakerna består av en liten snömus och en snöflinga med fjädrar på. Dessa är extra spännande att leka med då de innehåller kattmynta.Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023