Sidan innehåller annonslänkar

Lysande halsband - XS-Small / Orange

Jämför produkt Lysande halsband - XS-Small / Orange online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Lysande halsband - XS-Small / Orange i kategorin Lampor här hos oss.

Produktinformation

Uppladdningsbart lysande halsband för hund som kan både blinka och lysa kontinuerligt. Detta halsband är perfekt vid aktiviteter under mörkare tider.

Halsbandet har upp till 8 timmars batteritid vid blinkande ljus och ca 5 timmar vid kontinuerligt ljus. USB laddningskabel samt skruvmejsel medföljer.

  Finns att köpa i olika färger samt storlekar som beskrivs nedan Storlek  XS-Small 35cm, ø 7mm tjock Medium-Large 45cm, ø 7mm tjock Large-Xlarge 64cm, ø 7mm tjock  Finns i färgerna grön, orange och rosa. Lysande halsband med lysande och blinkande funktion.  Upp till 8 timmars batteritid vid blinkande ljus, 5 timmar vid lysande ljus.  Medföljande laddningskabel samt skruvmejsel.  Kan klippas till en mindre storlek .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Lampor från andra varumärken

Blinki - Rött sken

Lampor från Aveo

Se vad Aveo har inom Lampor.
Upp till 29% rabatt
Lysande hundhalsband - Large-Xlarge / Grön

Lampor från Trixie

Missa inga bra priser på Lampor från Trixie.
Safety Light - Blå

Lampor från Orbiloc

Visa produkter inom Lampor från Orbiloc.
AC Safety Light - Blå

Lampor från Active Canis

Här har vi samlat Lampor från Active Canis.
Luumi Led Ultraljusa Reflekterande Lampor - Red

Lampor från Curli

Utforska allt inom Lampor från Curli.

Se gärna också

Safety Light - Vit

Denna Orbiloc Safety Light är den enda hundlampan som är 100% vattentät till 100 meter. Lampan är konstruerad för och används bland annat av militären. Lampan är testad och är mycket robust och klarar 100 kg:s tryck. Vi vet att många hundar älskar vatten och därför kan Orbiloc Safety Light vara på när hunden tar en tur i sjön eller havet utan problem.   Det är viktigt att både hund och ägare syns i mörkret när man är ute och rör på sig.. Utan reflexer kommer en bilförare att upptäcka dem endast när de är 25 meter bort. Det kan komma som en överraskning för föraren. Med godkända reflexer syns man på 150 meter, och föraren kommer att kunna reagera. Det är ännu bättre är om de har ljus på. Med Orbiloc Safety Light kommer föraren att kunna se er på upp till 5 km avstånd! Hundägaren kan också se var hunden är om den går lös i mörker eller skymning.   Orbiloc Safety Light hundlampa fästes på hundens halsband eller sele med det medföljande gummibandet. Man kan ha antingen blinkande eller fast sken på lampan. Vikten är 22 g och den är 40 x 30 x 25 mm stor. Starkt ljus som syns upp till 5 km. Enkel att fästa.   Mycket slittålig.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023