Rukka Chilly UV-protection T-shirt (L)


Beställ Rukka Chilly UV-protection T-shirt (L) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rukka Chilly UV-protection T-shirt (L) inom kategorin Kylvästar Kylscarfs.

Produktinformation

Rukka Chilly UV-protection T-shirtDenna t-shirten är tillverkad i ett stretchigt material som är bekvämt för hunden, och som låter hunden röra sig fritt. Den är sydd med platta sömmar vilket ytterligare ökar komforten!Materialet skyddar mot solens UV-strålar och fungerar även värmereducerande Tröjan passar således utmärkt på sommarens utflykter, på promenaden eller när ni helt enkelt bara myser i trädgården.Rukka Chilly UV-protection T-shirt är lätt att klä på och av, du trär den helt enkelt över huvudet och hjälper hunden få benen genom ben-hålen framtill.

Från kunskapsbanken

Animals

För rockgruppen verksam på 1960-talet, se The Animals Animals är ett musikalbum av gruppen Pink Floyd utgivet i januari 1977. Albumet är löst baserat på George Orwells bok Djurfarmen och har ett ganska mörkt och dystert sound, i stark kontrast till gruppens föregående album Wish You Were Here. Vid tidpunkten för inspelningen av albumet hade Roger Waters nästan helt tagit kontrollen över Pink Floyd och alla låtar är skrivna av honom själv, förutom "Dogs" som Waters skrev tillsammans med David Gilmour. Albumet är också det första där keyboardisten Richard Wright inte bidragit i låtskrivandet. Under ett lugnt parti (mellan 6.30 och 7.12) i "Sheep" läses psalm 23 ur psaltaren i Bibeln med en elektronisk röst. Under live-spelningar var det Nick Mason som gjorde den rösten, men på skivan var det en okänd man. Albumets omslag pryds av en bild på kraftverket Battersea Power Station i London. Mellan två av de höga skorstenarna svävar det en gris. Grisen var en stor heliumfylld ballong, tillverkad av en tysk ballongfirma. Grisen slet sig i en kraftig vindby, och störtade senare invid en gård i grevskapet Kent. Spekulationer förekommer om detta var en olyckshändelse eller ett lyckat PR-jippo. Det riktiga fotot med grisen mellan skorstenarna är inte det som pryder skimomslaget, man använde en annan bild, ett fotomontage, där himlen var mer dramatisk, och grisen inkopierad i bilden.