SSL
Back on Track

Back on Track Kylhandduk Cool on Track

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track Kylhandduk Cool on TrackDenna handdukten hjälper din hund hålla sig sval under varma dagar, på ett helt naturligt sätt. Handduken kyler nämligen ned genom avdunstning. Självklart är det inte bara din hund som kan använda denna handduken - både du själv och dina barn kan också dra nytta av den!Handdukens storlek53 x 76 cmSåhär använder du kylhanddukenSkölj eller doppa kylhandduken i vatten - hela handduken behöver bli blötPressa ur överflödigt vattenLåt hunden ligga på handduken, eller lägg den över hundenNär vattnet sedan dunstar så avlägsnas även värme från hundenMaterialYttermaterial 100% polyesterFoder 95% PVA, 5% bomullTvätt och underhållHandtvätta i 30 grader med en liten mängd flytande milt tvättmedel och låt sedan lufttorka plant efter att du pressat ur vattnet.Handduken ska förvaras plant och inte vikas, eftersom sprickor kan uppstå om den viks när den är torr. Handduken kan användas även om det uppkommit sprickor, men notera att avdunstningseffekten minskar ju fler sprickor handduken har.


Beställ Back on Track Kylhandduk Cool on Track på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track Kylhandduk Cool on Track inom kategorin Kylvästar Kylscarfs.

Kategori: Kylvästar Kylscarfs
Artikelnummer: 155020
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.