Ljusblå kyldyna med Bubblor - Large

Beställ Ljusblå kyldyna med Bubblor - Large på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ljusblå kyldyna med Bubblor - Large inom kategorin Kyldynor och Kylhanddukar.

Produktinformation

Kylande matta som svalkar ditt husdjur under de varmaste dagarna på året. Kyldynan svalkar med hjälp av kroppskontakt och behöver ingen tillgång till varken el eller vatten.

Perfekt att lägga i bädden eller i bilen. Dynan håller sig sval i flera timmar och kan användas gång på gång.

Storlek Mått Small 40 × 30 cm Medium 50 × 40 cm Large 65 × 50 cm X-Large 90 × 50 cm Lätt att rengöra och torka av med en fuktig trasa. Kyler ner hunden. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kyldynor och Kylhanddukar från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Kylbädd Grå/Blå - S

Kyldynor och Kylhanddukar från Aveo

Missa inga bra priser på Kyldynor och Kylhanddukar från Aveo.
Upp till 16% rabatt
Mönstrad Kylmatta till Hund - 40 x 50 cm

Kyldynor och Kylhanddukar från Imazo

Här har vi samlat Kyldynor och Kylhanddukar från Imazo.
Kylväst - 25 cm

Kyldynor och Kylhanddukar från Ozami

Visa produkter inom Kyldynor och Kylhanddukar från Ozami.
Kyldyna Soft - L

Kyldynor och Kylhanddukar från Trixie

Här har vi samlat Kyldynor och Kylhanddukar från Trixie.

Se gärna också

Kylväst - 55 cm

Eftersom hundar inte svettas utan reglerar kroppstemperaturen genom att de flåsar, och ju varmare det är desto mer måste de jobba för att hålla sig svala. Med denna kylväst kan du hjälpa till att motverka överhettning och bibehålla en behaglig temperatur, minska trötthet och förhindra värnestress. Lägg västen i kallt vatten under 1 minut, krama ur och den är klar att användas.   Västen är tillverkad med kylfibrer och en utsida med mikroperforeringar. Mellanskiktet har en hög vattenabsoptionsförmåga vilket gör att västen kan behålla fukt länge, längre än traditionella västar. Mikroperforeringen gör att hunden håller sig sval även under lek och stoj.   Produkten erbjuds i 11 storlekar,från 25 cm till 75 cm och siffran avser rygglängd. Mellanskikt med hög vattenabsorptionsförmåga Håller sig fuktig i flera timmar Ett måste under varma dagar!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023