SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Fiskars

Räfsa Fiskars Solid XL

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ett av de viktigaste redskapen när du ska höststäda är räfsan. Fiskars Solid XL lövräfsa med aluminiumskaft och ett 65 cm brett plasthuvud med flexibla pinnar är idealisk för att räfsa större ytor och gräsmattor.


Beställ Räfsa Fiskars Solid XL på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Räfsa Fiskars Solid XL inom kategorin Kratta Räfsa.

Kategori: Kratta Räfsa
Artikelnummer: 1167861

Från kunskapsbanken

Fiskars

Fiskars Group, Fiskars Oyj Abp är ett finländskt industriföretag med huvudkontor i Helsingfors och hemort i staden Raseborg. Fiskars är Finlands äldsta företag och har sina rötter i Fiskars bruk. År 2019 var koncernens produkter kopplade till hem, uteliv, inredning och dukning, till exempel knivar och trädgårdssaxar. Koncernens huvudvarumärken är Fiskars, Iittala, Royal Copenhagen och Waterford. Fiskars karaktäristiska saxar med orangefärgade handtag av plast hade sålts i över en miljard exemplar fram till år 2010. Omsättningen för Fiskars-koncernen uppgick 2018 till 1 118,5 miljoner euro.Företaget är representerat över hela världen, med såväl kontor som tillverkningsanläggningar.