Sidan innehåller annonslänkar

Mjuk Halskrage Comfy Cone - XL

Beställ Mjuk Halskrage Comfy Cone - XL på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mjuk Halskrage Comfy Cone - XL inom kategorin Kragar och Bodys.

Produktinformation

Denna krage är tillverkad i nylon som är laminerat på 1cm tjock skumplast som är både mjuk och följsam, samtidigt som den skyddar och är kraftig. Den låter ditt djur dricka och äta bekvämt och man kan även vika bak kragen när djuret ska äta/dricka för att det ska vara ännu lättare att komma åt, eller om man ska kontrollera sår och irritationer.

Kragen är både vattentät och enkel att hålla ren och torr.   Kragen har elastiska öglor att fästa djurets halsband i för att hålla kragen på plats och förhindra att den dras av eller faller av.

Även kardborreband så man kan justera storleken och öppna upp den när man ska sätta den om halsen, och inte behöver trä den över huvudet. Kan fällas ihop så den blir platt om man vill ha den med sig.

Har ett reflexband som gör att ni syns när ni går på promenad och det är mörkt ute.   Produkten erbjuds i följande storlekar Storlek Djup  Halsomfång XS 11 cm 22 - 27 cm S 12,5 cm 20 - 30 cm S long 20 cm 20 - 30 cm M 20 cm 30 - 38 cm M long 30 cm 30 - 38 cm L 25 cm 35,5 - 56 cm XL 30 cm 54 - 64 cm XXL 36,5 cm 48 - 68 cm Mjuk halskrage för både hund och katt .

Produkter från kända varumärken
Kaningodis

Kaningodis från JR Farm

Se alla produkter
Kattsand

Kattsand från Monster Amazing Cat Litter

Se alla produkter
Mage  Tarm

Mage Tarm från Eclipse Biofarmab

Se alla produkter
Tuggleksaker

Tuggleksaker från JW

Se alla produkter