SSL
Back on Track

Back on Track Ekologiskt Nyponpulver Grovmalet (1,5 kg)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track Ekologiskt Nyponpulver GrovmaletNyponpulver används som ett komplement till hästens vanliga foder - för att stötta ledernas funktion!Detta pulvret är grovmalet och torkat i ugn. När man ugnstorkar nypon på detta viset så ser man till att bevara vitaminerna. Mycket av de verksamma ingredienserna i nypon finns i skalet, och därför är det extra bra att detta pulvret består av ekologiska nypon som inte blivit besprutade. Pulvret består av 98% skal och 2% kärnor.Nypon är en källa till bland annat C-vitamin, E-vitamin, Lykopen, Betakaroten och Flavonoider.DoseringNormalaktiv häst 5 gram per 100 kg kroppsviktTävlande eller hårt tränande häst 10 g per 100 kg kroppsvikt


Jämför produkt Back on Track Ekologiskt Nyponpulver Grovmalet (1,5 kg) online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Back on Track Ekologiskt Nyponpulver Grovmalet (1,5 kg) i kategorin Kosttillskott här hos oss.

Kategori: Kosttillskott
Artikelnummer: 110065
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998