Sidan innehåller annonslänkar

Avital Joint Pulver (60 g)

Beställ Avital Joint Pulver (60 g) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Avital Joint Pulver (60 g) inom kategorin Kosttillskott.

Produktinformation

 Avital JointHär är ett kosttillskott för hunden och kattens leder som verkar både i förebyggande och underhållande syfte! Avital Joint är ett ledtillskott med en heltäckande ingredienslista som kan hjälpa hundar och katter att bibehålla god ledhälsa!Ledinflammation och artros är vanliga besvär bland både hundar och katter Slitage, ärftlighet och ålder är några av orsakerna som kan ligga bakom, och symptomen kommer ofta smygande.

Ofta märker man att rörelserna blir stelare och att hunden eller katten inte vill busa och springa lika mycket. Hälta kan komma och gå och din vän tycks inte riktigt vilja vara igång lika mycket som tidigare.Om en veterinär har konstaterat att ditt djur har ledbesvär kan Avital Joint vara ett mycket uppiggande komplement att strö på fodret när det är matdags! Självklart kan du även ge detta i förbyggande syfte för att minimera risken att ditt djur ska drabbas av besvär i sina leder! Detta kosttillskott är fullproppat med ingredienser som kan hjälpa din hund eller katt genom att minska inflammation i de påverkade lederna

Tillsammans med viktkontroll, lämplig motion och i vissa fall smärtlindring är ett ledfrämjande kosttillskott pricken över i för att hunden och katten ska återfå sin vitalitet!Avital Joint innehåller höga halter av de inflammationsdämpande fettsyrorna Omega 3 och 6 som kommer från fiskoljepulver och linfrö Det innehåller även höga halter av kraftiga antioxidanter från melonpulpa och ekologiskt svamppulver.

Sist men inte minst har man tillsatt E-vitamin som kan hjälpa till att stödja normal muskelfunktion och enzymer som har positiv effekt på maghälsan. Tillsammans med en rad andra viktiga ingredienser är Avital Joint en riktigt kraftfull blandning som kan bidra till bättre livskvalitet hos katten eller hunden.Kom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost.

Se även andra produkter från Kosttillskott

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tikskydd och Hanskydd

Tikskydd och Hanskydd från Aveo

Se alla produkter
Hundtäcken

Hundtäcken från Trixie

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Katty

Se alla produkter
Spannmålsfri hundmat

Spannmålsfri hundmat från Purenatural

Se alla produkter