Sidan innehåller annonslänkar

Avital Joint Pulver (120 g)

Jämför produkt Avital Joint Pulver (120 g) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Avital Joint Pulver (120 g) i kategorin Kosttillskott här hos oss.

Produktinformation

 Avital JointHär är ett kosttillskott för hunden och kattens leder som verkar både i förebyggande och underhållande syfte! Avital Joint är ett ledtillskott med en heltäckande ingredienslista som kan hjälpa hundar och katter att bibehålla god ledhälsa!Ledinflammation och artros är vanliga besvär bland både hundar och katter Slitage, ärftlighet och ålder är några av orsakerna som kan ligga bakom, och symptomen kommer ofta smygande.

Ofta märker man att rörelserna blir stelare och att hunden eller katten inte vill busa och springa lika mycket. Hälta kan komma och gå och din vän tycks inte riktigt vilja vara igång lika mycket som tidigare.Om en veterinär har konstaterat att ditt djur har ledbesvär kan Avital Joint vara ett mycket uppiggande komplement att strö på fodret när det är matdags! Självklart kan du även ge detta i förbyggande syfte för att minimera risken att ditt djur ska drabbas av besvär i sina leder! Detta kosttillskott är fullproppat med ingredienser som kan hjälpa din hund eller katt genom att minska inflammation i de påverkade lederna

Tillsammans med viktkontroll, lämplig motion och i vissa fall smärtlindring är ett ledfrämjande kosttillskott pricken över i för att hunden och katten ska återfå sin vitalitet!Avital Joint innehåller höga halter av de inflammationsdämpande fettsyrorna Omega 3 och 6 som kommer från fiskoljepulver och linfrö Det innehåller även höga halter av kraftiga antioxidanter från melonpulpa och ekologiskt svamppulver.

Sist men inte minst har man tillsatt E-vitamin som kan hjälpa till att stödja normal muskelfunktion och enzymer som har positiv effekt på maghälsan. Tillsammans med en rad andra viktiga ingredienser är Avital Joint en riktigt kraftfull blandning som kan bidra till bättre livskvalitet hos katten eller hunden.Kom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost.

Se även andra produkter från Kosttillskott

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Matskålar

Matskålar från Hunter

Se alla produkter
Kattsand

Kattsand från FourFriends

Se alla produkter
Hundschampo

Hundschampo från K9 Competition

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Mjau

Se alla produkter