SSL
Sidan innehåller annonslänkar
AktivSvea

AktivSvea Stay Flexible 100 st

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

AktivSvea Stay Flexible 100 stDetta kosttillskottet kommer i tablettform och passar för hundar som har problem med ömmande eller stela leder, eller hundar som har ledproblem såsom exempelvis artros. Tillskottet kan hjälpa till att förbättra rörligheten och lindra besvären.AktivSvea Stay Flexible kan exempelvis passa för äldre hundar och hundar som har ledproblem på grund av övervikt. Man kan också ge det i förebyggande syfte till hundraser som tenderar att drabbas av ledproblem.Tillskottet innehåller kollagen och grönläppad mussla som är en källa till Omega-3.AktivSvea tillverkar sina produkter i Sverige, och produkterna är framtagna tillsammans med bland annat veterinärer, fysioterapeuter och experter på näringslära.Dessa tabletterna ges i samband med mat.Dosering Hundens vikt Tabletter per dygn Under 15 kg 0,5 st 15-25 kg 1 st Över 25 kg 1,5-2 stKom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera din veterinär om du är osäker på vad som är bäst för ditt djur.


Jämför produkt AktivSvea Stay Flexible 100 st online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten AktivSvea Stay Flexible 100 st i kategorin Kosttillskott här hos oss.

Kategori: Kosttillskott
Artikelnummer: 050597
Visa fler

Från kunskapsbanken

Best

Best eller BEST kan syfta på BEST – en ideell europeisk organisation för teknologstudenter, se Board of European Students of Technology