SSL
Sidan innehåller annonslänkar
AktivSvea

AktivSvea Keep up the Energy 100-pack

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Aktiv Energy är ett svensktillverkat kompletteringsfoder i tablettform med syftet att ge mer energi samt hjälpa till att stärka ledbrosk på både hund och katt.Lämpar sig för djur som arbetar hårt under träning och tävling. Innehåller naturliga ingredienser (som grönläppad mussla, Omega-3 fettsyror (EPA, DHA, ETA), Curcumin och Nypon) och är förstärkt med vitamin C, zink och svartpeppar.AnvändningKompletteringsfoder till hund.Bruksanvisning Dosering/dag Hund25 kg 1,5-2 tabletter Aktiv Energy produceras i enlighet med godkänd läkemedelsstandard (GMP) och HACCP. Produkten innehåller enbart naturliga ämnen och omfattas inte av gällande dopingregler. Aktiv Hip&Joint tillverkas av Octean AB som har över 40 års erfarenhet av tillverkning och marknadsföring av fodertillskott samt är certifierat enligt ”System för säkra kosttillskott till konsument”. Läs gärna mer på octean.se.AnvändningKompletteringsfoder till hund. BruksanvisningDosering/dag Hund25 kg 1,5-2 tabletter  Aktiv Energy produceras i enlighet med godkänd läkemedelsstandard (GMP) och HACCP. Produkten innehåller enbart naturliga ämnen och omfattas inte av gällande dopingregler. Aktiv Hip&Joint tillverkas av Octean AB som har över 40 års erfarenhet av tillverkning och marknadsföring av fodertillskott samt är certifierat enligt ”System för säkra kosttillskott till konsument”. Läs gärna mer på octean.se.  


Jämför produkt AktivSvea Keep up the Energy 100-pack online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten AktivSvea Keep up the Energy 100-pack i kategorin Kosttillskott här hos oss.

Kategori: Kosttillskott
Artikelnummer: 145633
Visa fler

Från kunskapsbanken

Up

Up eller UP kan ha olika betydelser: Up (R.E.M.) – ett musikalbum från 1998 med R.E.M. Up (Peter Gabriel) – ett musikalbum från 2002 med Peter Gabriel Up! (musikalbum) – ett musikalbum från 2002 av Shania Twain Up (film) – en film producerad av Disney-Pixar från 2009 IN-UP – en delstat i Indien, se Uttar Pradesh

Orthex

Oy Orthex Ab är en finländsk tillverkare av husgeråd av plast, med säte i Lojo och med produktion i Lojo, Gnosjö och Tingsryd. Orthex grundades 1955 av Aulis Kallonen. Det köptes 2009 av det finländska riskkapitalföretaget Intera Partners. Orthex köpte 2010 det 1914 grundade Sveico AB i Gnosjö och 2011 Hammarplast i Tingsryd. Intera Partners sålde 2015 Orthex till det finländska investeringsföretaget Oy Sponsor Capital Ab och ledningen för Orthex.