Aveve Treats Jumpi Treats Carrot 1 kg

Beställ Aveve Treats Jumpi Treats Carrot 1 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aveve Treats Jumpi Treats Carrot 1 kg inom kategorin Kosttillskott till häst.

Produktinformation

EgenskaperJumpi Treats är läckra och smakrika godisar till alla slags hästar.Aveve Jumpi Carrot Treats med smak av morot. Jumpi Treats kan användas som godis eller belöning när du vill skämma bort din häst med något läckert.UtfodringMax.

Se gärna också

Statera Hoof n' Skin 800 g -25%

Statera Hoof n' Skin 800 gStatera Hoof n' Skin är ett kosttillskott för hästar. Tillskottet är framtaget för att främja en frisk hud och att stärka eller återställa hovarnas kvalitet.Detta kosttillskottet innehåller bland annat biotin och zink, samt koppar som främjar upptaget av zink i kroppen. Förhållandet mellan biotin och zink i tillskottet är noggrant matchat, för optimal effekt!Statera Hoof n' Skin arbetar för att stärka hovarnas kvalitet inifrån och ut, och för att skapa en god hornkvalitet.Har din häst problem med sin hud så kan detta tillskottet användas som en zink-kur för att stärka huden och göra den mer motståndskraftig. Detta tack vare den höga nivån av zink, och att tillskottet är berikat med koppar som främjar upptaget av zink.Kom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera din veterinär om du är osäker på vad som är bäst för ditt djur.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kosttillskott till häst

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tuggben

Tuggben från Ozami

Se alla produkter
Transportburar

Transportburar från Dogman

Se alla produkter
Kattmynta

Kattmynta från Petstages

Se alla produkter
Skor

Skor från Non-Stop

Se alla produkter