Sidan innehåller annonslänkar

Strong Leash - 2 m

Beställ Strong Leash - 2 m på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Strong Leash - 2 m inom kategorin Koppel.

Produktinformation

Strong från Non-stop är ett bra val vid situationer där ett starkt koppel krävs. Det tåliga kopplet finns i olika längder om 1-3 meter och passar därför vid träning eller vid tillfällen där du behöver ha ett visst avstånd mellan dig och din hund.

I stadsmiljö kan det vara fördelaktigt att ha ett lite kortare koppel, medan ett längre koppel kan vara bra vid tillexempel inkallningsträning. Kopplet är kanalsytt för bekvämlighetens skull och utrustat med 3M reflexer för god synlighet i mörker.  Storlek  Bredd (cm) Längd (m) 1 m 2,6 cm 1 m 2 m  2,6 cm 2 m  3 m  2,6 cm 3 m Slitstarkt koppel med olika längder, till olika typer av träning eller övningar.

3M-reflexer för god synlighet. Kanalsytt för extra komfort. .

Se gärna också

Expanderkoppel Reflex/Antiglid - 1,8m gul/bgb

Från Baggen kommer detta expanderkoppel med en inbyggd expander för att dämpa eventuella ryck från hunden. Dessutom har kopplet en invävd reflex som gör att ni syns bättre under promenaden, och även invävda gummitrådar som gör kopplet greppvänligt/antiglid i handen. Kopplet är 20 mm brett och passar bäst till små- och mellanstora raser.   Reflexen, som lyser upp när ljus träffar den, är nedsänkt i bandet för att skyddas och hålla längre. Antiglidkopplet har rundade kanter och 6st invävda gummitrådar som ger ett mycket bra grepp i handen, både med och utan handskar. Expandern sitter uppe vid handtaget så att du alltid kan nå den stumma delen av koppelt, vilket är viktigt vid exempelvis möte med andra hundar om det skulle behövas. En praktisk ring i öglan gör att du enkelt kan koppla ihop med ex ett bälte.   Kopplet är svart och finns i 3 olika längd, 180, 220 och 280cm och har antingen en grå eller neongul dekorrand i mitten (obs! bilderna visar bara färg och hake på en modell så du får en uppfattning hur de ser ut, beställ enligt modell i lista så kommer rätt färg skickas). Reflextrådar i ytterkanten och mörkgråa invävda gummitrådar. Det finns 2 olika hakar på detta koppel. En liten modell av BGB-hake (eller liknande) eller en svart Twistlock-hake. Twistlocken kräver dubbelkommando för att öppna och är mycket säker, är väldigt lätt och smidig och väger endast 25 gram. Reflex/Antiglidkoppel i 20mm bredd Inbyggd expander som dämpar ryck Gummitrådar för bättre grepp

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Torkat hundgodis

Torkat hundgodis från Eat Rustic

Se alla produkter
Njursjukdom

Njursjukdom från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Flytvästar hund

Flytvästar hund från Hurtta

Se alla produkter
Schampo

Schampo från K9 Competition

Se alla produkter