Sidan innehåller annonslänkar

Nosework Koppel Utan Handtag - Röd / 4 m x 20 mm

Beställ Nosework Koppel Utan Handtag - Röd / 4 m x 20 mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nosework Koppel Utan Handtag - Röd / 4 m x 20 mm inom kategorin Koppel.

Produktinformation

Ett Nosework-koppel från Metizo i två längder, antingen i 4 meter eller 5 meter och båda utan handtag. Man har reflex i hela kopplet och även inboderade gummitrådar för att du ska få ett så bra grepp som möjligt.

Kopplet finns i 10 olika färger och två olika bredd, 15 och 20 mm.   Handtillverkade nosework koppel i flera färger och 2 storlekar/längder .

Se gärna också

Jogginglina Dubbel Extreme 25mm - Pistolhake i mässing

Baggen Jogginglina Dubbel Extreme är ett mycket praktisk koppel som är utrustat med swivel och förgrening som gör det möjligt att fästa två hundar i samma koppel! Denna modell har en hårdare dämpning som lämpar sig för större och starkare hundar. Den inbyggda expandern är elastisk vilket avlastar påfrästningar på rygg och axlar. Expandern är knuten i det vävda tub-bandet och tar bort svaga punkter som kan tappa sin elasticitet. Kopplet är 1,7 meter långt men kan expandera upp till 2,2 meter!   Jogginglinan leveraras med antingen pistol-hake i mässing, alternativ BGB-hake. Om linan ska användas i tävligs-sammanhang rekomenderas pistol-haken.    Observera att knutarna ej skall knutas upp eftersom expandern då förlorar sin elasticitet. Om knutarna har knutits upp är det dock enkelt att spänna expandern igen genom att knyta nya knutar Knyt en knut högst upp runt “gummisnodden”  och trä sedan tub-bandet över gummisnodden så att den veckar sig till önskad längd. Gör sedan en knut vid nästa ände av gummisnodden Elastisk expander minskar hårda ryck och avlastar rygg och axlar.   Swivel och förgrening möjliggör uppkoppling av två hundar i samma koppel.  1,7 meter långt men kan expandera upp till 2,2 meter, 25mm i bredd.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Övervikt

Övervikt från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Schampo

Schampo från Nextmune

Se alla produkter
Pellets

Pellets från Burgess

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från Rukka

Se alla produkter