Sidan innehåller annonslänkar

Nosework Koppel Utan Handtag, Pistolhake - Svart / 4 m x 15 mm

Beställ Nosework Koppel Utan Handtag, Pistolhake - Svart / 4 m x 15 mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nosework Koppel Utan Handtag, Pistolhake - Svart / 4 m x 15 mm inom kategorin Koppel.

Produktinformation

Ett Nosework-koppel från Metizo i två längder, antingen i 4 meter eller 5 meter och båda utan handtag. Man har reflex i hela kopplet och även inboderade gummitrådar för att du ska få ett så bra grepp som möjligt.

Kopplet finns i 10 olika färger och två olika bredd, 15 och 20 mm. OBS! Bilden visar inte koppel med pistolhake, men är det som skickas

Se gärna också

Bungee Leash - 2 m

Bungee Leash från Non-stop Dogwear är ett versatilt koppel för extra synlighet och säkerhet i vid aktiviteter som löpning, jogging, cykling. Kopplet är gjort för att absorbera kraft vid hastiga rörelser eller inbromsningar vid aktiviteter. Bungee Leash finns i två storlekar ett i 2 meter och ett i 2.8 meter för att passa olika typer av aktiviteter.   Kopplet som är 2 meter långt passar bättre för vandring och canicross medan det på 2.8 meter passar bättre där en säker distans mellan förare och hund behövs exempelvis vid cykling eller skidåkning. Kopplet är gjort i extra slitstarkt gummi för att klara de stora påfrestningar aktiviteter kan innebära och kopplas med en karbinerhake som har ett automatiskt lås.  Storlek  Längd utsträckt (m) Längd statisk (m) Karbinertyp 2 m 2 m 1.15 m Karbinerhake med auomatiskt lås 2.8 m 2.8 m 1.65 m  Karbinerhake med automatiskt lås Slitstarkt koppel med expanderfunktion som lämpar sig för vandring, lättare löpning, skidåkning och cykling. 3M-reflexer och låsbara karbinerhakar för extra säkerhet. Chockabsorberande gummi säkerställer att hastiga rörelser inte påverkar hunden i samma utsträckning som ett statiskt koppel.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hundgodis

Hundgodis från FourFriends

Se alla produkter
Kaninburar

Kaninburar från Ferplast

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Aptus

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Mästers

Se alla produkter