Sidan innehåller annonslänkar

Bungee Leash - 2 m

Beställ Bungee Leash - 2 m på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bungee Leash - 2 m inom kategorin Koppel.

Produktinformation

Bungee Leash från Non-stop Dogwear är ett versatilt koppel för extra synlighet och säkerhet i vid aktiviteter som löpning, jogging, cykling. Kopplet är gjort för att absorbera kraft vid hastiga rörelser eller inbromsningar vid aktiviteter.

Bungee Leash finns i två storlekar ett i 2 meter och ett i 2.8 meter för att passa olika typer av aktiviteter.   Kopplet som är 2 meter långt passar bättre för vandring och canicross medan det på 2.8 meter passar bättre där en säker distans mellan förare och hund behövs exempelvis vid cykling eller skidåkning.

Kopplet är gjort i extra slitstarkt gummi för att klara de stora påfrestningar aktiviteter kan innebära och kopplas med en karbinerhake som har ett automatiskt lås.  Storlek  Längd utsträckt (m) Längd statisk (m) Karbinertyp 2 m 2 m 1.15 m Karbinerhake med auomatiskt lås 2.8 m 2.8 m 1.65 m  Karbinerhake med automatiskt lås Slitstarkt koppel med expanderfunktion som lämpar sig för vandring, lättare löpning, skidåkning och cykling. 3M-reflexer och låsbara karbinerhakar för extra säkerhet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Foderallergi

Foderallergi från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Mjau

Se alla produkter
Kaninburar

Kaninburar från Trixie

Se alla produkter
Hundmatskålar

Hundmatskålar från Trixie

Se alla produkter