Sidan innehåller annonslänkar
NAF

NutralinX Poultiice - 10 st

Beställ NutralinX Poultiice - 10 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten NutralinX Poultiice - 10 st inom kategorin Kompresser.

Produktinformation

Grötomslag innehållande borsyra för hästens kropp. Designad för att anpassas till sårets lokalisation och smidig användning säkerställs.

Innehållet är antiseptiskt och medför att med mjuk miljö kring såret främjar läkningen av såret.  Innehåller borsyra. Anpassad för sår på kroppen.

Se gärna också

Suprasorb P Kompress Non-Adhesive - 15 x 20 cm

Suprasorb P är ett polyuretanförband bestående av två lager. Ett yttre membran av polyuretan och ett lager polyuretanskum mot sårytan. Det är mycket flexibelt och fungerar bra att använda på konturer där det kan vara svårt att sätta fast förband. Förbandet passar till olika sårtyper som inte är infekterade. Polyuretanskummet absorberar sårsekret snabbt, och förbandet stimulerar granulationsfasen (uppbyggnadsfasen) och är lätt att byta då det inte fastnar i såret. Dessa förband har ingen självhäftande kant, utan man måste fästa dem med bandage eller tejp.   Produkten erbjuds i följande storlekar: 10 x 10 cm     10-pack 15 x 20 cm     5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hundtröjor

Hundtröjor från Dogman

Se alla produkter
Kläder

Kläder från PAIKKA

Se alla produkter
Kylmatta till hund

Kylmatta till hund från Trixie

Se alla produkter
Vattenleksaker

Vattenleksaker från Little&Bigger

Se alla produkter