Sidan innehåller annonslänkar

Little&Bigger Decem Klösträd (Grå)

Beställ Little&Bigger Decem Klösträd (Grå) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger Decem Klösträd (Grå) inom kategorin Klösträd Katträd.

Produktinformation

EgenskaperLittle&Bigger Decem Klösträd är ett lite enklare men ändå spännande klösmöbel för alla katter. Klösmöbeln har 3 sisalpelare, 2 liggplattor och 1 tunnel i plyschtyg.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Klösträd Katträd från andra varumärken

Trixie Pirro Klösträd

Klösträd Katträd från Trixie

Visa produkter inom Klösträd Katträd från Trixie.
Basic Triplet Klösträd

Klösträd Katträd från Basic

Missa inga bra priser på Klösträd Katträd från Basic.
Upp till 25% rabatt
Kerbl Niki Klöstunna

Klösträd Katträd från Kerbl

Visa produkter inom Klösträd Katträd från Kerbl.
Little&Bigger Cozy Klösträd

Klösträd Katträd från Little&Bigger

Visa produkter inom Klösträd Katträd från Little&Bigger.
Petcare Tribal Klösträd Grå

Klösträd Katträd från Petcare

Se vad Petcare har inom Klösträd Katträd.

Se gärna också

Petcare Tribal Klösträd Grå

Petcare Tribal Klösträd Grå: Ett lyxigt klösträd för alla katterPetcare Tribal Klösträd Grå är ett stabilt klösträd som ger din katt allt den behöver för att trivas. Det är en utmärkt aktivering för alla katter, oavsett storlek eller ålder. Klösträdet är både snyggt och funktionellt och kommer att bli din katts favoritplats att koppla av på!Petcare Tribal Klösträd är designat med många olika nivåer och en rolig låda i botten där katten kan vila och gömma sig. Stabilt klösträd för katter: Petcare Tribal Klösträd GråStort och stabilt: Klösträdet är 80 cm högt och har en stabil bas som gör att det står stadigt.Många nivåer: Klösträdet har tre nivåer, så din katt kan hitta en plats att vila eller leka på.Mjuka dynor: De mjuka dynorna är bekväma för din katt att ligga och sova på.Spännande låda med öppning: Perfekt för din katt att gömma sig i.Klösbräda: Perfekt för att aktivera din katt på ett naturlig sätt 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023